Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 08 sie 2013, 16:23

Kaka :?: IMO będziemy się o niego starać w ostatnie dni sierpnia. Problem tkwi w jego pensji jedynie. Jak zgodzi się do mniej więcej 4,5 mln euro na rok to Brazylijczyk znowu będzie zakładał koszulkę Milanu. Nawet kibice na pierwszym treningu nowego sezonu domagali się powrotu Kaki. Nie wiem czy mają klapki na oczach, ale piłkarz nadaje się jedynie na powrót do Brazylii bądź na emeryturkę do bogatego kraju. Piłkarski wrak. Nie dość, że urazy nie dają dalej mu spokoju to gra słabo. W sparingach jest jednym z najgorszych(najgorszy :?: ) graczy Realu. Jak Berlusconi będzie go chciał ponownie to go powitamy u siebie. Mam nadzieję, że do niczego nie dojdzie. Zarabiałby więcej niż Honda z Ljajicem, a drużynie dawałby mniej. Trudno mi uwierzyć, żeby przychodząc do nas zaczął grać w miarę dobrze tym bardziej, że jak grał w Milanie to jego atutem była szybkość i to na tym opierał swoja dobrą grę. Mało magicznych zagrań w stylu Ibrahimovica, żeby zrobił coś we wrześniu.

Teraz o meczu którego nie oglądałem. Widziałem jedynie 8 minutowy skrót. Po skrócie można wywnioskować, że Milan przeważał. LA praktycznie bez okazji na gola. Niang oraz Faraon muszą poprawić skuteczność. Niang pomimo gola miał słabej jakości strzały na bramkę, a ES znowu(czyli jak cały 2013 rok) nie potrafił wykorzystać dość łatwej okazji. Nie wiem w czym tkwi problem. Uraz Balo pokazał, że możemy mieć spore problemy z kontuzjami w nadchodzącym sezonie.
mete pisze:Genialne podanie Nianga do Faraona w pierwszej połowie.
Racja :chill:

Wiadomo, że okno po 20 sierpnia będzie nabierał na szybkości i być może wtedy sprzedamy Noce oraz Boa, a w zamian ściągniemy 2 nowe nazwiska.
seba82 pisze:jeszcze odpalić Nocerino, Traore, Antoniniego i Princea. :evil:
Jak odejdzie 2 z nich to będzie dobrze.

Jutro losowanie, a za niecałe 2 tygodnie pierwszy mecz o stawkę.

Wróć do „Włochy”