Parma Calcio (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 cze 2005, 15:48

Dzis mecz o wszystko dla obu ekip w lepszej sytuacji wydaje sie byc Bologna wiadomo brama na wyjezdzie.Tyle ze do składu Parmy wraca najwieksza bron ich Alberto Gilardino Czy ich poprowadzi do utrzymania :? jeden zawodnik chyba sam nie wygra tyle ze bedzie 10 innych jeszcze jezeli zagraja w defensywie bardzo dobrze to mysle ze moga sie utrzymac 1 brama daje dogrywke ale gdy bedzie po 1-1 to wtedy Parma musi jeszcze 3 strzelic patrzac na składy:
Prawdopodobne

Bologna: Pagliuca, Nastase, Torrisi, Gamberini, Capuano, Nervo, Colucci, Giunti, Bellucci, Locatelli, Tare.
Rezerwa: Pansera, Legrottaglie, Sussi, Loviso, Zagorakis, Meghni, Cipriani. All. Scarafoni (Mazzone zdyskwalifikowany)

Parma: Frey, Bonera, Cardone, Bovo, Contini, Bresciano, Bolano, Simplicio, Camara, Morfeo, Gilardino.
Rezerwa: De Lucia, Cannavaro, Galuppo, Grella, Savi, Dessena, Ruopolo. All. Zoratto (Carmignani zdyskwalifikowany)

To ekipa Parmy wyglada bardzo przyzwoicie i sie teraz zastanawiam oni walcza o utrzymanie :shock: Bolano i Simplicio defensywni pomocnicy choc Simplicio moze właczac sie do ofensywy Bresciano na skrzydle tylko mnie nie przekonuje Camara nie wiem czy to dobry wybór dałbym tam Dessene no ale to nie ja ustalam skład.
Gdyby naławkach siedzieli trenerzy to powiedziałbym ze wygra Bologna ale trenerzy pogladaja sobie mecz z trybuny.
Bedzie walka mysle ze mecz skonczy sie 1-3 dla Parmy

Wróć do „Włochy”