Jeśli Galliani rzeczywiście czeka na awans do fazy grupowej z tym mercato, to albo ma obiecaną konkretną sumę na transfer/y albo jest cholernie pewny siebie i już ma coś dogadane, żeby to w swoim stylu ogłosić albo jest kompletnie zagubiony bo liczył na oferty za kilku graczy i spore pieniądze za ich odejście.
Jedno jest pewne, że narazie cierpi na tym Allegri bo wzmocnili go Silvestrem i Polim, nie żebym twierdził że Poli to słabiak, wręcz przeciwnie, ale potrzeba nam transferu(ów) bardziej znaczących, bo znowu z ręką w nocniku będziemy drżeć o trzecie miejsce w lidze.
Jesteśmy silniejsi niż PSV ale oni się przed nami nie położą ,a to jest piłka, wpadną 3 kartofle(nasza para podstawowych stoperów nie miała szans pograć razem) i jesteśmy pozamiatani, wiem że uprawiam czarnowidzctwo teraz, ale pamiętam dwumecz z Arsenalem , Deportivo i wiele innych dziwnych meczy w naszym wyko naniu które trudno wytłumaczyć.
Mówię o tym dlatego, że jak nie awansujemy to cała złość skupi się na Łysym i jego setkami bezproduktywnych(jak narazie) obiadków i kolacji z różnymi agentami, działaczami itd...
Edit
LGdS "Milan, now sign Ljajic – he’s an ace”
podgrzewanie atmosfery we Włoszech trwa..
http://www.milannews.it/primo-piano/...offerta-120183
chcę Honde od razu, ale nie wiem czy nie lepiej tą kasę dołożyć do tych 8 mln i zabrać Ljajicia od razu a Honde wziąć w styczniu za darmo, myślę, że za 12.5 mln Viola by go puściła.