Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 18 sie 2013, 20:45

Ja nie mam żalu, że nie ściągamy Ljajica który ma dobrą jedną rundę Nawiasem napiszę, że o jego talencie mówiło się dawno, jak grał w Partizanie jeszcze więc myślę, że ta runda nie jest przypadkowa. Ja mam żal do tego jak się ośmieszamy na rynku. Co roku odwalamy ten sam cyrk. Za niedługo nikt nie będzie z Milanem robił interesów - to zwykła strata czasu. Kibice z Mediolanu i okolic mogliby się za to wziąć. Na pierwszych 5-7 meczach(nie kupując przy tym karnetów) frekwencja wyniosła by dobre 5 tysięcy, a zamiast kibiców na Curva Sud byłby odpowiedni transparent to szybko wzięliby się za cyrk. Nieraz potrzeba sięgnąć po drastyczne metody.

Cofnę te słowa jak nasze okienko obróci się o 180 stopni i będziemy na koniec zadowoleni z transferów, ale ja w to po prostu nie wierzę.
seba82 pisze:No nie wygląda to imponująco, ale deale z Interem zawsze, bądź prawie nam wychodziły.
Nie wiem w jakich czasach żyjesz, ale jak coś ja mam w domu kalendarz na 2013 roku. Sprawdź swój. Od 2005 roku minęło 8 lat kiedy ta gadka była aktualna. Kiedy nam deal z Interem ostatnio wyszedł :?: Można powiedzieć, że z Muntarim, ale w mojej opinii byłoby to przekłamanie bo wszyscy wiem jak gra i nikt z nas nie wie czemu gra. Przypomnę jeszcze o Mancinim i Vierim na który straciliśmy wiele pieniędzy z tego co czytałem.

Berlu wydymał Allegriego jak Ruby kiedyś dymał. Max spokojnie odszedłby do Napoli i na dzień dzisiejszy miałby transfery oraz zespół na mistrza Włoch. Jestem pewny, że kasę wydałby lepiej niż Benitez.

Wróć do „Włochy”