Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 19 sie 2013, 11:01

Wilmore z Tobą dyskusja w lecie jest zawsze taka sama. Jak ktoś piszę że Milan nie wydaje pieniędzy to wyliczasz raty za Ibre, Balo czy innych nie pamiętając o pieniądzach z Pato, Silvy, Ibry czy nawet ostatniej raty Kaki. Wypisujesz bzdury jak to będziemy aktywni na rynku pod koniec miesiąca a już poczyniliśmy przecież mega wzmocnienia. Poli, Saponara, Silvestre :jupi: Aż strach się bać :roll: Bijemy się o Honde i Ljaicia 2 miesiące. Podbijamy pod Honde od stycznia tego roku co porządnie wkurwia rusków, i teraz to oni robią nam problemy, naszym crackiem na te okienko miałbyć Honda gdzie 1 lipca składamy ofertę wymiany rozumiesz wymiany za jakiegoś zawodnika ( przypuszczalnie mógłbyć to Emanuelson) Jesteśmy biedni jak mysz kościelna. Po odejściah Pato, Ibry i Silvy zarobiliśmy ogromne pieniądze Galliani powienienbyć aktywniejszy na rynku transferowym. Tymczasem jeżeli chcemy grać 4-3-1-2 nie potrafimy domknąć transferu bez którego ten system nie ma racji bytu z powodu braku zawodników na pozycji "10".

Ja na te okienko oczekiwałem środkowego obrońcy który wejdzie z automatu lub bardzo mocno będzie naciskał na Zapate i Mexesa. Wiem, obejdę się smakiem. Chciałem również pomocnika, który w razie kłopotów De Jonga będzie umiał go godnie zastąpić. Wiem, [ch**] z tego będzie. Dzięki Bogu De Jong po takiej kontuzji doszedł do świetnej formy fizycznej i z miejsca stanie się liderem środka pola. Co do ofensywnego pomocnika wstrzymam się bo mam nadzieje że jednak tego Honde uda się sprowadzić. Po eleminacjach odbędzie się zebranie zarządu, wspólnymi siłami akcjonariuszy, Silvio, Gallianiego i sponsorów strategicznych Hondy uciałamy te 5 milionów na acmilan.com uaktywni się obrazek Grazzie Presidente :!:

Wróć do „Włochy”