Re: O futbolu na luzie...

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: O futbolu na luzie...

Post autor: Ebi » 20 sie 2013, 13:59

EnJoy's pisze:Zapewne fani BL pamiętają tego gracza - http://www.transfermarkt.de/de/martin-f ... 21021.html, świetne wejście do niemieckiej ligi, w miarę fajne dwa sezony, a później już same problemy i nie tylko problemy na boisku.Wszedłem na stronę Slavii, żeby zobaczyć co piszą o dzisiejszym blamażu (0:7 z Teplicami) i zauważyłem, że Martin tam gra, ale od paru lat nie wyszedł ponad trzy bramki w sezonie.Dramatyczny zjazd tego piłkarza.

Btw. nie wiedziałem, że trenerm PAOKu został Steevens.
Fenin to przecież jedna z największych gwiazd kanadyjskiego Mundialu (dla nas wielce pamiętanego ze względu na występ Polski). Znalazł się w drużynie gwiazd razem z Janczykiem, Aguerro czy Vidalem (swoją drogą gdzie są teraz Polak i Czech, a gdzie dwaj ostatni). Wydawało się, że będzie wielkim grajkiem, już po mistrzostwsach upominał się o niego m.in Juventus, ale chłopak wybrał Eintracht aby móc grać i rozwijać się w słabszym klubie. Kariera niby modelowa. Niestety coś mu odbiło - podjął nawet próbę samobójczą i ze świetnie zapowiadającego się grajka został ochłap.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”