Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 20 sie 2013, 22:58

Nie liczcie, że nie będzie Muntariego ani Boatenga za tydzień w składzie. Nie ma co na to liczyć. Pisałem już o składzie na ten mecz, że ta 2 wyjdzie w składzie. Nie przypuszczam także, że Muntari straci miejsce w składzie w sezonie.

Szykuje się podobny horror do tego co mieliśmy ze Sieną oraz Catanią. Trudno mi w to uwierzyć, że gładko wygramy za tydzień. Dzisiaj były już spore(choć też nie przesadne) problemy, a co będzie jak trafimy np. na Bayern w grupie czy inny wielki klub w grupie :?: Najlepszym graczem meczu był Abate - zero błędów, asysta oraz świetna gra w obronie. Obrona nasza też fajnie się spisała. Na dzień dzisiejszy wolę Emanuelsona na lewej obronie. W pomocy fajnie grał De Jong, Montolivo był dzisiaj taki nijaki, a Muntari szkoda gadać. Balo z ES'em momentami fajnie(choć bez szału) pogrywali i myślę, że jakby trzecim graczem w ataku byłby ktoś na poziomie to mogłoby być ciekawiej z przodu. Teraz gramy z Hellas - mam nadzieję, że zaczniemy od zwycięstwa oraz bez kontuzji.

El Shaarawy musi wykorzystywać takie sytuacji jaką miał ok 10 minuty meczu. Nie wiem na co czekał. Wystarczyło kopnąć w kierunku bramki.

Awansować do LM. Sprzedać Traore oraz Antoniniego jeżeli są za nich jakieś oferty w co trudno mi uwierzyć oraz znaleźć kupca na Boatenga za COKOLWIEK.

e: Jeszcze warto dodać, że jakby PSV się nie osłabiło to dzisiaj najprawdopodobniej byśmy przegrali. Licząc się z tym, że jest to ledwie vice-mistrz Holandii nie wygląda to różowo.

Wróć do „Włochy”