Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 19 cze 2005, 20:43

Nie przechodzili, bo nie było zainteresowanych. Z wiślakami odrobinę inna sprawa. Zainteresowanie było sporo uznanych firm. Głowackim bardzo interesowali się Francuzi, Kosowskim Włosi i to nie były takie plotki jak w tym roku typu "Cantoro w FC Basel", tylko dużo bardziej poważne. A że Kosa trafił do Niemiec to tylko dlatego, że "z niewolnika nie ma pracownika", a Kosa chciał się wyrwać z Krakowa i Kaiserslautern złożyło najkonkretnieszą ofertę. Jedni mówili, że Kamil miał problemy z hazardem i długami (trochę naciągane), drudzy, że chciał uciec od problemów rodzinnych.

A co do reszty to nadprezes uznał, że wywalczą mu LM i nigdzie ich nie puści. Trochę brak wzmocnień i strajk Uche "podciął" mu tą pewność :?.

Więc Twoje pytanie jest niezbyt fortunne, bo nie o to mi chodziło. Kiedy była koniunktura na polskich piłkarzy i było prawdopodobieństwo tranferu do zagranicznego potentata? - byłoby lepiej. Chodziło mi o zainteresowanie dobrych klubów. O transferach nie mówię, bo lepiej spuścić na to zasłonę milczenia :wink:.

A Żuraw pójdzie do Bracelony dopiero z Celtiku :twisted:. A na serio to podobno do gry o niego ma się włączyć Spatak Moskwa i CSKA :shock:. Gdzie to słyszałem, to nie pytajcie, bo sam nie pamiętam :?.

Wróć do „Polska”