Sposobu jako takiego na to moim zdaniem nie ma i trzeba po prostu prezentowac lepsza jakosc i wieksze zaangarzowanie niz w meczu z Atleti. Poza tym jesli beda dzialac skrzydla (a zalozenie jest takie, ze bedaMGiggs pisze:Ja może o meczu. Zauważyłem że Atletico zastosowało podobny wariant co Bayern czy Milan z 1 meczu LM. Blisko formacja, błyskawiczne doskakiwanie do człowieka z piłką i przesuwanie w kierunku piłki 2 blisko ułożonych formacji co nie dawało przestrzeni Barcelonie do klepania. No i akcje na skrzydłch gdzie obrona Barcy ma największy problem. Jeśli nie znajdziecie na to recepty to moim zdaniem w jakimś meczu w LM powinie się noga bo coraz więcej drużyn wie jak trzeba z Wami grać. Atletico zabrakło pary i jakości ale taki Bayern?
Mysle, ze Tata to dopracuje a jak juz sie Messi z Neymarem dotra to bedzie recepta na to o czym pisales.
Tak czy inaczej mimo takiej se gry wynik na CV dobry i w kontekscie rewanzu na CN - jesli Barca nie zdobedzie tego pucharu to bedzie szok.
Zakladajac ze nie w kazdym meczu moze byc manita a czasami trzeba nawet zremisowac to cieszy mnie, ze taki remis wypada w meczu nie o punkty