Tradycyjnie tutaj masz link do meczu w HD i z angielskim komentarzem.ddemon pisze:Nie widziałem drugiej połowy bo wcześnie rano musiałem wstać
Ja napisałem o meczu, ale zostałem szybko zaspamowany postami typu "Jest [k****] mistrz, Alba mistrz, Geniusz". Także nie ma to tamto. Wszyscy wiedzą, że Alba to "mniej niż piłkarz", ale po raz kolejny należało to dobitnie pokazać. Kolegom wyżej należą się podziękowania.ddemon pisze:Aby jeden ktoś napisał odnośnie meczu i to MGiggs
MGiggs
Ja uważam, że Barcelona w normalnej dyspozycji i z chęcią wygranej jest nie do zatrzymania. Wszak wszyscy przeciwnicy już wiedzą jak Blaugrana rozgrywa piłkę i w jaki sposób atakuje, ale gdy wskoczą na właściwe tempo zwyczajnie będą za trudni do powstrzymania. Tak jak cały świat wie o tym, że Robben czy Messi schodzą do środka, tak wciąż ich cholernie trudno powstrzymać.
Już oficjalnie, wciąż to samo. Udo siada.Official: Messi has a thigh muscle bruise, it's not yet clear if he will be able to play against Malaga on Sunday