No właśnie nie widzę sensu w ściągnięciu Birsy. Przecież on nawet w Torino regularnie nie grał. Wygląda na to, że jeżeli gracze wyrażą zgodę to wymienimy szrot na szrot co nie daje nam kompletnie nic. Jedyna nadzieja, że ktoś sobie zarzyczył go z klubów z którymi mamy zamiar negocjować jakiś transfer. Nie wiem, ale może Cagliari? Chyba, że Viola chce go mieć jako kogoś na miejsce Ljajicia a za pieniądzę kupią sobie bramkarza, bo mają już Ilicicia który powinien zastąpić w razie odejścia Serba.
Jezeli będziemy jeszcze dopłacac do pensji Traore to już w ogóle...Wątpie, żeby Genoa dała mu 1,2 mln na rok a on raczej swoich wymagań nie obniży.
Natomiast jeżeli transfer dojdzie do skutku i Birsa zostanie w naszej kadrze to już nie uwierzę w żadne obietnice zarządu.
Wydaje mi się, że jeżeli Eriksen miałby iść do Tottenhamu to już dawno by poszedł. Przecież on kosztuje mało dla nich. Wydaje mi się, że Duńczyk chce grać w LM i stawiam, że czeka na to czy my będziemy w niej grać. Jeżeli tak to możemy uderzyć po niego a w przeciwnym wypadku stawiam, że natychmiast zostanie sfinalizowany jego transfer do innego klubu.