Niekoniecznie. Ich priorytetem jest Willian(choć nie wiem co ten gość ma w sobie, że tyle klubów go chce i za taką kasę) który jest podobno bliżej Chelsea niż ich. Więc jak ta opcja nie wyjdzie to zgłoszą się po Duńczyka, a ten transfer są w stanie przeprowadzić w 1-2 dni. Jeszcze muszą dopiąć wszystkie guziki transferu Bale'a - bo jakby jakimś cudem nie odszedł to nie kupią nikogo.mete pisze:Wydaje mi się, że jeżeli Eriksen miałby iść do Tottenhamu to już dawno by poszedł. Przecież on kosztuje mało dla nich.
Myślę, że koniec końców z trójki Honda, Ljajic, Eriksen weźmiemy maksymalnie jednego gracza w to okno.
Ciekawi mnie co by się stało z Boatengiem jakbyśmy ściągnęli kogoś na prawe skrzydło. Czy w tym przypadku Ghańczyk nie poszedłby do środka pomocy gdzie grałby De Jongiem oraz Monto, a nowy nabytek poszedłby na prawą stronę. Wcale nie zdziwiłbym się gdyby Boa tam grał tylko dlatego, że nie ma innej opcji bo wydaje mi się, że Max Niangowi jeszcze nie ufa. Z drugiej strony wątpię - piszę to dzisiaj, żeby Muntari stracił miejsce w 11 w przeciągu sezonu. Jakby niespodziewanie doszło do tego to mógłbym śmiało powiedzieć, że ktoś w tym klubie myśli.
Fajnie byłoby jutro zobaczyć Nianga oraz Poliego w pierwszym składzie. Jutrzejszy mecz jest ważny, ale wiadomo, że środowy jest najważniejszym meczem w sezonie.