Nie ma sensu dyskutować. Wiele fajnych transferów nam uciekło i ucieka dalej przez zarząd. Braida przyniesie grajka który kosztuje kilka milionów i już za drogo. Taki zarząd.Dr.Football1 pisze:2009 rok. Wymiana Bale <<< Jankulovski![]()
Bo trudno nazywać kogoś ogórkiem jak ma ledwo ok. 20 lat.Daaaamian pisze:Bale nigdy nie był ogórkiem.
Myślę, że Ljajic postawił sprawę jasno gdzie chce trafić. Wybór jest tylko jeden - Milan. Fajnie byłoby go widzieć już teraz bo na Eriskena którego wolałbym bardziej nie liczę. Marzenie
Czemu Ljajicia chce Milan
Honda odrzucił ofertę PSG. Niesamowicie zależy mu na nas. Aż szkoda, że zarząd jest taki jaki jest i nie można go ściągnąć już teraz. Podobno nie dostał powołania na dzisiejsze spotkanie CSKA.
Mnie natomiast dziwi upór Hondy, a nie Ljajicia.10 pisze:Mnie dziwi ten upór Ljajicia. W Milanie jest Faraon, a to jego pozycja. Uparł się na ACM, a wiele wskazuje na to, że może go tu czekać ławka. A przecież ledwo co z tej ławki wstał, tak naprawdę rozegrał dobre pół sezonu.
Nie warto brać wszystkiego pod uwagę co piszą media. Jakby o niego zabiegali to już mieliby go więc myślę, że traktują go jaką opcje rezerwową. Aż dziw, że wolą 2 razy droższego Lamele.mete pisze:Z tym, że Tottenham już od dłuższego czasu zabiega o Eriksena
Mam nadzieje, że zaczniemy od wygranej tym razem i bez kontuzji. Oby Max nie kombinował ze składem i odpuścił Muntariego oraz Boatenga - 2 kule u nogi. Niesamowite jest to, że widzą tez przeciętni sympatycy klubu, a nie widzi tego ich trener.
Nie wiem czemu, ale mam dziwne odczucia przed środowym meczem z PSV. Mam nadzieję jednak, że to tylko z powodu mojego pesymizmu.