Symulka została nazwana przesadną ekspresją przy faulu. W pierwszym filmiku od ycu, Nani przebiega parę metrów, maca sędziego i pada po dotknięciu Gerrarda. Ta szopka sprowadza się do jednego - do pokazania kartki zawodnikowi drużyny przeciwnej. W filmiku, który wysłałem Nani udaje martwego po zwykłym kontakcie jakich w Premier League wiele. Jeśli symulką nazywasz tylko to co przedstawia Alba, to naprawdę wg Ciebie wielu piłkarzy nie symuluje tylko wyolbrzymia reakcję. No parodia.
Po raz kolejny odnosisz się tylko do wybranej części, nie potrafisz przyjąć na klatę całości. Nie wiem po co wciskasz ten kit, po co go bronisz. Nazywasz mnie kłamcą, a potem piszesz, że mamy inne poglądy
Kończę ten temat, dyskusja z Tobą jest niepoważna, kompletne klapki. Zresztą co mnie obchodzi czy wg Ciebie Nani symuluje czy nie. Poprzeglądałem opinię fanów MU na ten temat.
Alba jeśli chodzi o klasę boiskową jest zerem i nigdy nie będę stał za czymś takim murem.
Skład już jest:
Valdes; Adriano, Pique, Mascherano, Alba; Xavi, Song, Iniesta; Alexis, Cesc, Pedro
Znów Cesc w ataku, co za komedia. Sanchez spisywał się dobrze jako 9, nie wiem dlaczego usilnie lecą z tym Fabregasem. Cóż... fajnie, że Song w podstawowym.