W telewizji nadali

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Lakier » 20 cze 2005, 9:11

pippen pisze:
Lakier pisze:
BUNCH pisze:Prosze zamknąć ten temat, gdyż istnieje już taki o podobnej tematyce 'Jakie nowe filmy polecacie' lub 'Filmy'.
Jebnij sie w ten swoj glupi leb, jak chcesz sobie nabijac to spieprzaj do tematow "naj", nie rozumiesz, ze temat "jakie nowe filmy polecacie" jest po to zeby pogadac sobie o filmach wchodzacych wlasnie do kina, a ten jest po to zeby nie pominac jakiegos interesujacego programu/filmu w tv.

PS. Byle by nie zamienil sie w cos w rodzaju, ze ktos napisze jakis film, a nastepni beda pisac "fajny film" i koniec posta.

1 Wp za obraze innego uzytkownika
A ty sobie daj bana za nabijanie, nie mozesz poprostu zedytowac mojego posta? Dzizys co za ludzie.
patryk pisze:a Ty Lakier chyba z 200 postów nabiłesz pisząc, ze ten powinien dostać WP, ten bana itp....Neutral ..od tego są modzi, a ich decyzje są niepodważalne (choc przyznam nie są nieomylni!)

PS. Oglądałem Zieloną Mile, i musze stwierdzic ze ten film stał się jednym z moich ulubionych filmów! , Film moim zdaniem genialny...
Noi Tom Hanks, tam gral wiec to tez plus

Gdyby nie ja to zaza by mial dalej 2 konta i limit 20 ostrzezen, wiec sie nie rzucaj, i sam przejzyj swoje posty.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2005, 13:56 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”