Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 26 sie 2013, 11:44

Mam pytanie - kogo byście woleli Sakho czy Astoriego?
Zdecydowanie Sakho. Dla mnie Astori to napompowany przez media balonik/grajek. Mocno drewniany, kompletnie nie widzę go w Milanie mmo że przecież jest naszym wychowankiem. Ogólnie, jak będe miał więcej czasu to skrobne coś na temat naszych obrońców. Bo [k****] to co gra od początku Zapata to jest skandal, czarny debil który nawet swoich warunków nie potrafi wykorzystać. Dla mnie do teraz nie zrozumiałe jest skąd nasze zainteresowanie Honda, Ademem, ściągamy Saponare a środkowy obrońca to gdzie :?: Przecież to tam jeżeli chodzi o pierwszy skład jesteśmy najbardziej w tyle to tam potrzebny jest nam zawodnik do Mexesa od zaraz który wygryzie Zapate lub będzie bardzo mocno naciskał Kolumbijczyka. Nie może być tak że mamy w pierwszej jedenastce jednego godnego środkowego obrońce a na ławie jest w tej formacji totalny dramat. Jak Milan chce walczyć o trofea z Zapata, Silvestre czy Zacardo :?: kto z nich wyjdzie na teveza czy higuaina, co ja pierdole zapate 36 letni Toni obnażył jadąc z nim jak z burą suką. I niech mi wilmore powie że my mamy taktyke na mercato, nosz [k****] bierzemy ochłapy i czekamy na Bóg wie co. A zamiast skupić się na środkowym obrońcy czy zastępcy dla de jonga to Łysol jeździ za Honda za Ademem a jak trafi się Sakho ostatniego dnia mercato to fajnie tylko kiedy on zacznie zgrywać się z drużyną, przecież środkowy obrońca to ogromna odpowiedzialność i on musi "czuć" całą formacje defensywną,

Edit:

Birsa jeszcze dzisiaj na Via turati. Jesteśmy ultra mega konkurencyjni

Wróć do „Włochy”