ryba_82 pisze:Imo chyba trochę przesadzasz.Oczywiście Moses zbawcą LFC nie będzie,ale to całkiem niezły skrzydłowy,który robi sporo wiatru.Jeśli dobrze pamiętam to w podobnym tonie wypowiadali się fani Liverpoolu o Coutinho,a teraz chyba nie narzekacie.Rodgers udowodnił już,że jeśli kogoś chce to raczej wie co robi(Sturridge czy wspomniany już Coutinho).Fajnie prezentował się w Wigan,w Chelsea trochę przepadł,ale nic nie stoi na drodze by nie powrócił do formy z sezonu 2011/12.Tym bardziej,że ma to być wypożyczenie,jeśli nie wypali to wróci po sezonie na Stamford Bridge.
Moses raczej kojarzy mi się z typem gracza, który 100% swoich umiejętności jest w stanie pokazać tylko w słabszych drużynach w których ze względu na mniej skomplikowane założenia taktyczne ma więcej swobody na boisku. Może i rzeczywiście przesadzam, ale mam sporo wątpliwości czy w klubie preferującym długie rozgrywanie piłki po prostu nie popadnie w przeciętność tak jak w przypadku Chelsea. Jako skrzydłowego w Liverpoolu bardziej bym widział kogoś w stylu Turana(chodzi mi tylko i wyłącznie o styl gry). Moses za bardzo przypomina mi Downinga za czasów Aston Villi.
Borini i Sahin raczej zaprzeczają temu co napisałeś(Sturridge czy wspomniany już Coutinho