Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: ryba_82 » 26 sie 2013, 18:23

Biały być może masz rację i Moses nie poradzi sobie na Anfield,a ja się nie znam,ale zawsze uważałem Nigeryjczyka za lepszego piłkarza niż Downing.Jak dla mnie to fajny grajek i przy trenerze,który na niego postawi może całkiem sporo dać drużynie.Tak jak napisał sickstick:nie trzeba być wirtuozem futbolu by radzić sobie w mocnych klubach,które preferują grę piłką.Dla przykładu dodam,że czasami odnoszę wrażenie iż w City jest zbyt wielu piłkarzy,którzy są świetni technicznie. Czas pokaże kto miał rację,ale w życiu nie nazwałbym Mosesa marniakiem.Jak dla mnie gra warta świeczki:wypożyczacie tylko chłopaka,jeśli się sprawdzi to fajnie,jeśli nie to trudno i bez żalu oraz żadnych trudności go pożegnacie.
Biały pisze:Borini i Sahin raczej zaprzeczają temu co napisałeś
Zgoda,źle to ubrałem w słowa,ale nie chodziło mi o to,że każdy transfer Rodgersa to strzał w dziesiątkę.Chciałem raczej pokazać,że facet potrafi dobierać piłkarzy pod swoją taktykę,a grajek,który nie radził sobie w poprzednim klubie pod skrzydłami Brendana pokazuje,że jest jednak coś wart.Moses może być wzmocnieniem na miarę wspomnianego przez Ciebie Sahina,ale osobiście nie będę wcale zdziwiony jak za kilka miesięcy będziesz pisał o nim w samych superlatywach.

Wróć do „Anglia”