mete pisze:A tak przy okazji to Matri może nas kosztować więcej niż Tevez Juventus...
Pisałem już o tym choć wtedy sam w to nie wierzyłem.Mirek15 pisze:Teraz okno transferowe, rzeczywiste. Fajnie będzie jak kupimy załóżmy Matriego za 8 mln, a nasz największy rywal we Włoszech kupił za mniej Teveza(który jest niewiele starszy od Włocha) czy też ściągnął Llorente(lepsza wersja Pazziniego) za darmo(pewnie licząc z podpisem kontraktu oraz premią dla agentów transfer nie wyszedł w całości 5 mln euro). O Hiszpana nie tak dawno zabiegał Real Madryt oraz Barcelona bodajże. Wyobrażacie sobie to![]()
![]()
Jak dzisiaj Milan nie awansuje do LM to myślę, że nawet jakoś bardzo się nie będę zamartwiał. Nie ma sensu. Skoro w zarządzie nie ma ludzi myślących, a taki bogacz jak Berlusconi skąpi choćby 10 mln na zawodników w lipcu.
Naprawdę nie mam nic do Matriego. Jest mi zupełnie obojętny, ale po co ściągać gracza który jest nam zbędny
Brak awansu do LM odczujemy nie w to okno transferowe, a dopiero w po sezonie gdzie odczujemy brak awansu do LM oraz jak będziemy wiedzieć, że w następnej LM też nie zagramy. Trudno mi uwierzyć, że będziemy mieć takiego farta jak w tamtym sezonie.
e: I jeszcze warto dodać, że Eriksen jest graczem na lata oraz bardziej przydatnym, a cena obu panów wynosi mniej więcej tyle samo.