Jak Boateng trafił do siatki za pierwszym razem to pomyślałem sobie: może znajdą się chętni na niego
Mecz pokazał, że lewa obrona powinna być bezapelacyjnie dla De Sciglio i nie obchodzi mnie, że będziemy go niby marnować bo jest to lewy obrońca. Mimo wieku przewyższa tam Emanuelsona oraz Constanta który za rok będzie niechcianą kłodą w Milanie.
Osobna wzmianka o Balotellim. Nie popadałbym w zachwyt z tego powodu co robił dzisiaj widząc to co robił w sobotę. Wiecie co jest u niego wielką wadą
Jestem również tego zdania.Ozdobny pisze:Za to Boateng, gdyby nie gole to mozna bylo odniesc wrazenie, ze go nie bylo na boisku.
Teraz okienko transferowe. Może coś się ruszy. Liczę, że od jutra się coś ruszy. Myślę, że w ciągu dwóch dni można się spodziewać jakiegoś transferu. Komiczne okno transferowe które będzie 5 dni mimo iż w teoretycznie trwa 3 miesiące. Ja się nie spodziewam czegoś sensownego prócz Hondy. Nie ma na to prezesa który myśli o klubie. Najprawdopodobniej przyjdzie geniusz Matri który wg jego ojca Allegriego oraz zarządu będzie bardzo dobrym ruchem. Szczerze
Tu już odbiegam od tematu. Maher strasznie przypomina z twarzy Van Persiego.