Nie mam żadnego bólu, traktuje to spotkanie należycie - jako jedno z okresu przygotowawczego, może ważniejsze od zwykłych testów, ale na pewno mniej istotne od meczów o punkty. Rok temu nie jarałem się zwycięstwem Bayernu nad BVB w tym Superpucharze, tak samo teraz nie mam problemu z porażką. Dla mnie to taki lepszy Telekom-Cup, w którym na marginesie ta krocząca od zwycięstwa do zwycięstwa Borussia przegrała z M-GladbachArwin pisze:Jasne, pół-test, spotkanie towarzyskie, puchar weszło, puchar wojewody, nazywaj to jak chcesz, ale to Borussia zdobyła trofeum, a Ty widocznie masz z tego powodu ból dupy (nie mylić z hejterstwem) skoro deprecjonujesz range tamtego spotkania
Na marginesie: "ból dupy"? Świetne wyrażenie, powszechne w środowisku, z którego się wywodzisz?
EDIT:
No tak, nie mogło zabraknąć i tradycyjnego jednozdaniowego posta rekinho...Jak zwykle chłopie masz sporo do powiedzenia. Odpowiedź - nie, jutro nie będzie żadnego wytłumaczenia. Bo sezon już trwa, w przeciwieństwie do meczu o Superpuchar Niemiec.