Obciążenia: 8 milionów za Zlatana, 5 milionów za Balotelliego, rata za Zapatę, 2,5 miliona za Pazziniego, nie wiem, czy o kimś nie zapomniałem. Daje to lekko licząc 16 milionów wydatków przy 10-12 zysków z tytułu rat i innych klauzul.
W świecie Mazura 10-12 milionów > 16 milionów. To mówi wszystko o jego wiarygodności.
Grupę mamy ciężką i przy naszym aktualnym poziomie naprawdę wyrównaną. Wystarczy głupia strata punktów na Celticu lub Ajaxie i zrobi się gorąco w walce o drugie miejsce. Niby obie ekipy są słabsze niż w zeszłym sezonie, ale to też nie tak, że Milan jest jakimś pewniakiem. Jesteśmy faworytem do 2 miejsca, ale nie tak mocnym, jak gdybyśmy wylosowali Pireus, Basel, czy jakiekolwiek inne ekipy z 4 miejsca.
Potencjał w Hernandezie jest na pewno, tylko to psychol. Facet nie potrafi o siebie dbać, ma fatalne nastawienie do piłki, jak dotąd marnuje potencjał strasznie. Jest w lidze włoskiej dużo więcej odpowiednich opcji poza tą dwójką.kolejna plota, dużo tańsza opcja i podobno z potencjałem.