Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: DjJuve » 20 cze 2005, 19:35

*_For_zaza_Milan_* pisze: [Dj Juve[/b] on moze mówić se a cały świat widzi że pusty stadion w meczach ligowych czy nawet LM. Wiecej wrogów niz wojska hitlerowskie. Giraudo ?? to ten co mówił ze nie brali ?? No to nadał kłamie :twisted:
Chyba jestes idiota jak myslisz ze Giraudo podal ta informacje nie podpierajac sie zadnym wiarygodnym zrodlem. Czas sie pogodzic z tym ze we Wloszech to Juve ma najwiecej kibicow 8)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ja myślicie co zrobi Cassano ??
Przejdzie do Juventusu.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Real daje siano i wszystko
A w Juve pracuje Capello.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Juve probuje od roku urwac jeszcze coś.
Co urwac?
*_For_zaza_Milan_* pisze:Coś mi mói że jak prawda jest że Sacchi złozył oferte Romie :!:
Cos mi mowi ze Abramovic zlozyl oferte na Gilardino.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak prawdą To po tym wszystkim co go spotkało nie zagra juz w serie A :!:
Dobre sobie :lol: widze ze rozmawiales z Cassano.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Bedzie miał 5 milioów euro a nie 3 :twisted:
Skad wiesz ile daje Mu Juventus?
*_For_zaza_Milan_* pisze:Poprostu odejdzie do Real dla kasy
Mozesz sobie pomarzyc.
*_For_zaza_Milan_* pisze:i dla tego by nie narazic sie kibica którzy mogą go nawet zabić :!:
Emerson, Zebina i Capello zyja.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Bedzie ciekawie jak to prawda że Real tez go chce. Samo to ze Real wiecej za mu w łape :D
Jesli Cassano przejdzie do Realu to Gilardino od nowego sezonu zagra w Chelsea. Identyczne prawdopodobienstwo.

Informacji na ktora sie powolujesz nie podal zaden z liczacych sie wloskich portali :lol: Nie ma nawet newsa na polskiej stronie Realu.
Sa za to :
"Juve close in on Cassano"
"Cassano-Juve, sempre piů vicini"
Ostatnio zmieniony 20 cze 2005, 20:38 przez DjJuve, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”