Chyba jestes idiota jak myslisz ze Giraudo podal ta informacje nie podpierajac sie zadnym wiarygodnym zrodlem. Czas sie pogodzic z tym ze we Wloszech to Juve ma najwiecej kibicow*_For_zaza_Milan_* pisze: [Dj Juve[/b] on moze mówić se a cały świat widzi że pusty stadion w meczach ligowych czy nawet LM. Wiecej wrogów niz wojska hitlerowskie. Giraudo ?? to ten co mówił ze nie brali ?? No to nadał kłamie![]()
Przejdzie do Juventusu.*_For_zaza_Milan_* pisze:Ja myślicie co zrobi Cassano ??
A w Juve pracuje Capello.*_For_zaza_Milan_* pisze:Real daje siano i wszystko
Co urwac?*_For_zaza_Milan_* pisze:Juve probuje od roku urwac jeszcze coś.
Cos mi mowi ze Abramovic zlozyl oferte na Gilardino.*_For_zaza_Milan_* pisze:Coś mi mói że jak prawda jest że Sacchi złozył oferte Romie![]()
Dobre sobie*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak prawdą To po tym wszystkim co go spotkało nie zagra juz w serie A![]()
Skad wiesz ile daje Mu Juventus?*_For_zaza_Milan_* pisze:Bedzie miał 5 milioów euro a nie 3![]()
Mozesz sobie pomarzyc.*_For_zaza_Milan_* pisze:Poprostu odejdzie do Real dla kasy
Emerson, Zebina i Capello zyja.*_For_zaza_Milan_* pisze:i dla tego by nie narazic sie kibica którzy mogą go nawet zabić![]()
Jesli Cassano przejdzie do Realu to Gilardino od nowego sezonu zagra w Chelsea. Identyczne prawdopodobienstwo.*_For_zaza_Milan_* pisze:Bedzie ciekawie jak to prawda że Real tez go chce. Samo to ze Real wiecej za mu w łape![]()
Informacji na ktora sie powolujesz nie podal zaden z liczacych sie wloskich portali
Sa za to :
"Juve close in on Cassano"
"Cassano-Juve, sempre piů vicini"