A mi się bardzo podoba ten pomysł. Koleś jest ogarnięty, niezły w odbiorze, dobry technicznie, umie się podłączyć. Aż tak często Bilbao nie oglądałem ale kiedy już zdarzyło mi się odpalić to podobał mi się ten chłopak, wydaje mi się, że właśnie kogoś takiego szukamy. Dla mnie z dostępnych opcji jedna z ciekawszych i chętnie bym go przywitał na OT, pod okiem Carricka mógłby ładnie się rozwinąć. Tyle, że wiadomo jak to jest targować się z Baskami. Przykłady Martineza czy Llorente pokazują, że albo klauzula albo nie mamy o czym rozmawiać. Co do wartości, Real nie żałował na Illarramendiego, Herrera nie powinien chyba być warty o wiele mniej. Może ktoś powiedzieć czy to COPE jest wiarygodnym źródłem?
O grajku Sociedad, o którym wspomniał Sracz nie wiem praktycznie nic bo Sociedad prawie nie oglądałem.
Marotta ponoć powiedział, że Nani nigdzie nie idzie a już na pewno nie do Juve. I bardzo dobrze.
Wydaje mi się, że skończy się na chłopakach/chłopaku z Evertonu i tyle. Chyba, że Martinez się uprze ale pewnie po prostu będziemy zmuszeni więcej sypnąć.