Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: rekinho » 30 sie 2013, 11:54

Rekinho - w dzisiejszych czasach klub zarabia nie tylko na koszulkach ale tez na prawech marketingowych etc
wiem, dlatego później wspomniałem też i o nich
Dobry ruch Milanu, ciężko mi sobie wyobrazic żeby ktoś gorszy za niego przyszadł. Chłop od 2 lat grał komedie.
nie musisz sobie wyobrażać - ten gość to kaka
Wiadomo cos o kwocie jaka daje Schalke? Piszesz, ze mialoby to sfinansowac transfery Matriego i Kaki, czyli, ze niby kolo 20 baniek?? Serio?
czytałem o 15mln
Mamy już dziury w pomocy, a Galliani chce sprzedać dwóch kolejnych graczy, by sfinalizować Kakę.
no, i tak własnie wygląda twoje całe wydawanie pieniedzy przez milan. wszyscy mysleli (wnioskuje, ze łącznie z tobą, bo nigdzie nie pisaleś, ze teraz trzeba bedzie kogoś za 15mln sprzedać żeby matri mógł przyjść) że matri po prostu zostanie KUPIONY a tu dupa, praktycznie został WYMIENIONY, jeszcze 3mln zostały żeby na kake dorzucić, sprzeda się nocerino (przez co w pomocy milan bedzie chyba birsą grał albo de sciglio) to dodatkowa kasa wpadnie żeby belong to moneya zfinalizować.

GRAZIE BERLU
Schalke robi doskonały transfer.
no tak, za 15mln kupili gościa bez formy od 2 lat kiedy doskonały (i mlodszy) eriksen był do wyjęcia za 12.

Wróć do „Włochy”