wiem, dlatego później wspomniałem też i o nichRekinho - w dzisiejszych czasach klub zarabia nie tylko na koszulkach ale tez na prawech marketingowych etc
nie musisz sobie wyobrażać - ten gość to kakaDobry ruch Milanu, ciężko mi sobie wyobrazic żeby ktoś gorszy za niego przyszadł. Chłop od 2 lat grał komedie.
czytałem o 15mlnWiadomo cos o kwocie jaka daje Schalke? Piszesz, ze mialoby to sfinansowac transfery Matriego i Kaki, czyli, ze niby kolo 20 baniek?? Serio?
no, i tak własnie wygląda twoje całe wydawanie pieniedzy przez milan. wszyscy mysleli (wnioskuje, ze łącznie z tobą, bo nigdzie nie pisaleś, ze teraz trzeba bedzie kogoś za 15mln sprzedać żeby matri mógł przyjść) że matri po prostu zostanie KUPIONY a tu dupa, praktycznie został WYMIENIONY, jeszcze 3mln zostały żeby na kake dorzucić, sprzeda się nocerino (przez co w pomocy milan bedzie chyba birsą grał albo de sciglio) to dodatkowa kasa wpadnie żeby belong to moneya zfinalizować.Mamy już dziury w pomocy, a Galliani chce sprzedać dwóch kolejnych graczy, by sfinalizować Kakę.
GRAZIE BERLU
no tak, za 15mln kupili gościa bez formy od 2 lat kiedy doskonały (i mlodszy) eriksen był do wyjęcia za 12.Schalke robi doskonały transfer.