Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1518
Kibicuję: Inter Mediolan

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: coco » 30 sie 2013, 12:10

warto wspomnieć, że nasza wielka jutubowa nadzieja Ruben Botta oficjalnie został wypożyczony do Interu B czyli Livorno. Od tej pory, jeśli tylko ich mecze nie będą kolidować z naszymi to będę uważnie śledził ich poczynania. Na dobrą sprawę to świetnie że taki klub ogra nam graczy i przygotuje ich do gry na poziomie Serie A.
Zgodnie z przewidywaniami Ruben Botta stał się kolejnym zawodnikiem Interu, który został wypożyczony do Livorno.
Wypożyczeni będzie obowiązywać do stycznia, ale całkiem prawdopodobne jest, że były zawodnik Tigre zostanie tam do końca sezonu. Obydwa zespoły zdecydowały się na takie rozwiązani, gdyż gracz nie posiada paszportu UE, a klub z Mediolanu nie chciał tracić wolnych miejsc na zawodników spoza Unii.
Zreszta o jeszcze jednym napastniku mowi sie od czasu sprowadzenia Belfodila, wiec to decyzja Mazzarriego. Wydaje mi ze napastnik pojawi sie w tym okenku transferowym i tez wolałbym zostac mile zaskoczonym i zeby nie byl to Borriello.
ja czegoś nie rozumiem, była jazda na Icardiego, że po co przychodzi do klubu skoro nie ma już Stramaccioniego, bo to wynalazek jego i Branci. Jak przyszedł Mazzarri, zażądał Belfodila i go otrzymał, a teraz ma grać Icardim a Belfodila wypożyczyć ?
śmierdzi mi tutaj coś. Napastnik jest niepotrzebny, nie róbmy w klubie burdelu na skale Milanu, bo myślałem że to u nas są piłkarskie jaja, ale wystarczy spojrzeć za miedzę.

Wróć do „Włochy”