Efekty choinki widzieliśmy na własne oczy.Wilmore pisze:Za Carlo było identycznie: miał się cofać jeden z ofensywnej trójki, nie wiem, czemu sądzisz, że teraz Faraon by tak nie robił.
Do sprzedaniaOzdobny pisze:Tak sie zastanawiam. Po co Wam do 4-3-1-2 Faraon?
Czekaj mądralo bo do transferu jeszcze nie doszło. Mam nadzieję, że ostatecznie dojdą do porozumienia. Mógłby jeszcze wziąć ze sobą Berlusconiego.Wilmore pisze: Cena Boatenga: 15 milionów. A jak pisałem, że Milan tyle dostanie, to gilardino11 i paru innych mędrków się dziwiło i śmiało.
Zastanówcie się co może nam dać Kaka. Odpowiedź jest prosta: nic
Jeszcze mała uwaga co do koszulek Kaki. Wiecie co robili kibice Realu po ściągnięciu Cr Ronaldo
Jestem pewien, że Allegri nie chce Kaki. Brazylijczyk jest mu wciskany na siłę, że przez Bungacza oraz Gallianiego.
Czyli już wiem dlaczego ściągamy Kake oraz Matriego
Inteligentny zarząd przeprowadziłby okno mniej więcej tak:
-ZMUSIŁBY do odejścia Robinho, Traore, Nocerino, Antoniniego oraz Emanuelsona(choć wolałbym, żeby odszedł nieudacznik Constant jednak to niemożliwe)
-Nie podpisywałby kontraktu z Bonerą.
-Znalazłby klub dla Boatenga(np. takie Schalke które się pojawiło)
-Ściągnęliby Astoriego(lub kogoś innego bo wiele ciekawych nazwisk się przewinęło) oraz Silvestre'a do obrony.
-Do pomocy przyszedłby Kucka, Poli oraz może Honda(który zwróciłby swój transfer przychodami kibiców z Japonii).
-Sprzedaż Boatenga sfinalizowałaby przyjście któregoś z dwójki: Eriksen, Honda.
-Nowym napastnikiem byłby Tevez bądź ktoś inny 2 klasy lepszy od Matriego.
Sumując wydalibyśmy max 15 mln euro nie licząc przychodu z Boatenga i innych graczy. W zamian za to ściągniemy przynajmniej Kake, Matriego oraz kogoś jeszcze za podobną kwotę. Niesamowite jest to jak zwalili to okno i na prawdę już nie będę się wkurzał jak podczas meczu z Catanią oraz Sieną bo będzie mi to zwisało gdzie klub znajdzie się pod koniec sezonu. Z rodziną Bungacza daleko nie zajedziemy.
I jeszcze na koniec mała wzmianka na temat Kaki. Jeżeli damy Realowi za niego choćby eurocenta to będzie to kolejny skandal.
Pozycją Brazylijczyka będzie prawa flanka w systemie 4-3-3.