Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 804

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: ryba_82 » 30 sie 2013, 20:12

red85 pisze:Gwiazdą to był van Persie - radze popatrzeć na cenę transferu.
Van Persie miał rok do końca kontraktu jeśli mnie pamięć nie myli,a i tak zapłaciliście coś ponad 20mln.Jakoś nie bardzo przemawia do mnie ten argument.
Dziwi mnie natomiast,że według Ciebie 30mln. za Herrerę jest w sam raz,ale za gościa,który jest ograny w PL i nie raz i nie dwa pokazał,że jest świetnym graczem to kwota z kosmosu.I Ty piszesz o powadze?
MGiggs pisze:Ryba ja wiem że dla fana City kasa nie gra roli i za w miare dobrego gracza płacicie ogromną kase ale MU to inny klub dlatego mam nadzieje że sa alternatywy dla Belga i Anglika.
Morrow pisze:Co do wartości, Baines może i byłby warty 20 mln ale tylko wtedy gdyby był z 5 lat młodszy. Płacenie 20 mln za bocznego obrońcę, który zbliża się do trzydziestki mając w składzie dobrze grającego Evrę to jakiś żart.
Co ma Evra czy inne alternatywy do ceny zawodników Evertonu?Co obchodzi działaczy The Toffees,że macie w składzie świetnego lewego obrońcę i cienką alternatywę w postaci Herrery?Piszę 'cienką',bo z Bilbao nie negocjuje się łatwo.red85 pisze,że Baines i Fellaini to nie gwiazdy,więc kto jest gwiazdą w PL skoro nie jest nią najlepszy lewy obrońca ligi kilku ostatnich lat i jeden z najlepszych piłkarzy PL pierwszych kilku miesięcy poprzedniego sezonu?
Rozumiem,że chcielibyście zapłacić za obu za 20mln.(kto by nie chciał),ale nie róbmy sobie jaj i nic nie ma tu do rzeczy klub,któremu kibicuje MGiggsie.

Wróć do „Anglia”