Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 804

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: ryba_82 » 31 sie 2013, 10:11

MGiggs pisze:Evra nie jest na sprzedaż i taką odpowiedz by dostał Bayern.
Wiedziałem,że dostanę taką odpowiedź :lol:
Chciałem się dowiedzieć ile według Ciebie jest wart Evra skoro Bainsa wyceniasz na mniej niż 20mln.
majer13 pisze:Pozwolę sobie na to pytanie odpowiedzieć. Evra nie jest na sprzedaż Jeśli zaś chodzi o Bainsa, też jest kapitanem swojego zespołu, w dodatku jego najlepszym zawodnikiem w ostatnich latach. Jednak dla samego zawodnika jest to wyraźny awans sportowy i klub nie powinien blokować drogi rozwoju. Kontynuując obaj są warci około 10-15 milionów funtów jednak miejsca w których znajdują się baj zawodnicy sprawiają że jeden klub bez wyraźnej szkody dla zawodnika może odrzucić ofertę w tym przypadku Bayernu, natomiast Everton być może w ten sposób marnuje ostatnią szansę Bainsa na zaistnienie w futbolu na najwyższym poziomie i moje zdanie jest takie że powinni te 15 milionów przyjąć, ale mam tez zdanie że ten zawodnik jest nam powiedzmy zbędny
Głównym argumentem dla którego uważacie iż Baines nie jest wart 20mln. to jego wiek,a z drugiej strony na podobną kwotę wyceniasz trzy lata starszego Evrę,który ma 32 lata i bliżej mu do końca kariery jak dalej.Darujmy sobie.Nawet transfermarkt(tak wiem,że to żadna wyrocznia) wycenia Bainsa na kwotę dwa razy większą niż Evrę.
Dziwi mnie natomiast,że nikt nie psioczy iż ten Herrera(przypomnę,że gość nie zagrał nawet minuty w PL,a aktualnie gra w średniaku La Liga) nie jest wart kwoty,którą ponoć oferujecie,a z drugiej strony jest masa narzekania na wycenę Bainsa i Fellainiego.
Według SkySports Bilbao nie zamierza negocjować,a jedynym sposobem na wyciągnięcie Herrery jest wpłacenie klauzuli,która wynosi ponoć 30,75 mln. funtów.Ile to będzie z podatkiem? :wink:

Wróć do „Anglia”