Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 31 sie 2013, 15:44

glowas12345 pisze:Skoro Ochoa to nie bramkarz na Milan, to tak samo możnaby napisać o kilku waszych zakontraktowanych już zawodnikach.
Człowieku my o tym doskonale wiemy, że kilku piłkarzy którzy do nas przechodzą nie zasługują na grę w tym klubie, ale zarząd jest nie rozsądny i ich ściąga. Opisałem wcześniej jak mogło wyglądać nasze okno. Wystarczyłoby pomyśleć i dzisiaj do Juve brakowałoby(?) nie wiele.

Ochoa :?: Pojawiło się zainteresowanie po meczu z PSG gdzie ocena gracza wg sympatyków jest zawyżona :?: Tzn. nie miał w tym mecz jakiejś genialnej interwencji. Bramkarz :?: Mówiłem, żeby brać Adlera jak był do wyciągnięcia z czapkę gruszek. Casillas :?: IMO jest do wyciągnięcia bo on nie jest "belong to money" i jemu zależy na grze więc gdy jego sytuacja nie jest jasna jest opcja aby go kupić. Tylko pamiętajcie, że prezydentem tego klubu jest Berlusconi, a on dałby za Ikera co najwyżej 2 miliony rozłożone na 10 lat.
MazurXIII pisze:Ludzie to jest [k****] Milan a nie jakieś Chievo Verona!
Zobacz jaki Milan to jest. Skład tego klubu ma się nijak do składu załóżmy z 2006 roku.
gilardino11 pisze:jeszcze dodatkowo odszedł podstawowy zawodnik który dał nam awans do LM. Paranoja...
No i co z tego :?: Ja tylko czekałem kiedy ten gość odejście. Miałem go serdecznie dość.
seba82 pisze:Allegri swoimi wypowiedziami sugeruje jakby chciał grać dwójką Matri-Balo, a więc za cholerę nie możemy grać 4-3-1-2 bo to by oznaczało ławkę ? dla Stefana !
Nie wiem skąd się to wzięło, ale Balo może grać z plecami Matriego(tak jak grał z plecami Pazzo) oraz ES niezmiennie na lewej stronie.
(L)oczkerson pisze:Dlaczego Sampa miałaby oddawać wam choćby połowę swojej młodej gwiazdy tylko dlatego, że wysyłacie do nich zdolnego juniora? Co oni organizacja charytatywna?
Też tego nie rozumiem, ale co można spodziewać się po klubie który oddaje za bezcen Poliego oraz wypożycza( :!: ) swojego podstawowego bramkarza do Monaco :?:
Wilmore pisze:Bo sama cena Ibry była korzystna. Klub liczył na większe zyski (mistrzostwo co sezon, lepsza gra w LM), tymczasem się potwornie przejechał.
Trudno liczyć na coś więcej niż mistrzostwo skoro kupuje się graczy tylko do ataku, a w pomocy nie ma dobrego rozgrywającego oraz był tylko jeden obrońca(Silva) na wielkim poziomie. Nie wiem czegoż można było oczekiwać. Tak czy owak przeleciały na koło nosa 3 niesamowite nazwiska(Vidal, Ljajić, Eriksen) za czapkę gruszek, a ściągamy Nocerino.

Nie mogę przeboleć tego co zrobił zarząd w to mercato. Wierzcie w co chcecie, ale ja straciłem promyk nadziei, że będzie lepiej za sterów Berlusconiego. Czekajcie aż Thohir przyjdzie do Interu i zrobi rewolucje to będziemy mogli powiedzieć na głos: arrivederci CL.

Wróć do „Włochy”