Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 01 wrz 2013, 10:26

Powiedzmy sobie szczerze. Zostało kilkadziesiąt godzin do końca okienka a Milan w tym okienku się osłabił. Odszedł przecież Boateng, Ambro i Flamini. Na wiosne 3 ludzi z pierwszego składu... Przyszedł Poli i Matri o reszcie nie wspominam bo nawet nie wiadomo czy Ci ludzie powąchają do grudnia boisko. To jest skandal, kolejne okienko i zamiast poważnych wzmocnień nawet nie ma stagnacji tylko kadrowo jesteśmy słabsi. Tego nawet Ja się nie spodziewałem. Łysy teraz pewnie już leci do MAdrytu chcąc zaklepać Kake co będzie jego po powrocie Shevy jedną z większych porażek, Kompletnie to się kupy nie trzyma. Jesteśmy biedni jak mysz kościelna bo Silvio chcę zarabiać na tym klubie... Jeżeli przyjdzie Kaka to wszystko układa się w jedną całość. Max chciał MAtriego, MArotta chciał pieniędzy jako że nie mamy ich to szybko pogoniliśmy Boatenga. NA Kake wyraził zgodę Silvio i w taki o to sposób zamkniemy okienko transferowe. Pięknie, jak ktoś poważny nie przyjdzie to naprawdę za rok nie powąchamy LM :!:

Wróć do „Włochy”