Wystarczy użyć mózgu przez moment. Ktoś pisał, że po tym okienku jesteśmy słabsi niż w poprzednim sezonie. Otóż nie, bo poza wzmocnieniem pomocy Polim doszedł jeszcze bezcenny De Jong.Widzę, że mamy tutaj Gallianiego numer 2 który traktuje piłkarza powracającego po kontuzji jako nowego gracza.
To samo z ratami - to, że komuś się nie podoba liczenie ich nie znaczy, że klub ich może nie liczyć.
gilardino11 już pisał, że Kaka będzie grał jako napastnik, to tę bzdurę już naprostował Allegri na konferencji. Jestem więcej niż pewny, że jeśli Kaka przyjdzie, to dostanie "22".Kaka nie dostanie 22 w Milanie. Byłby to błąd bo kibice już mają koszulki Milanu z numerem 22 i z Kaką na plecach.
I dobrze, że Cię zjechał. Salamon przyszedł za 4 miliony euro - jeśli sądzisz, że to jest "czapka gruszek" za obrońcę Serie B, to jesteś w srogim błędzie.Pisałem po przyjściu Salamona, że dziwi mnie to, że Brescia oddała takiego niby talenta za czapkę gruszek to mete mnie zjechał. Jednak okazało się moje przypuszczenie dość dobre.
Przyszedł z urazem, nie mógł się przebić, nie miał prawa dostawać szans w poprzedniej rundzie. Teraz wylądował w Sampdorii, zobaczymy, co z nim będzie, na razie nie ma podstaw, by ferować jakiekolwiek wyroki - tak samo jak ws. Vergary.