Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 723

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 01 wrz 2013, 19:11

5 mln to jest pensja wyższa niż Balotelliego. Już w tym momencie jestem przekonany, że Mario zagra lepszy sezon niż Kaka i po sezonie Raiola będzie chciał podwyżke, bo czemu nie? Skoro Balotelli zgodził się na 4 mln pensji, bo taki miałbyć górny próg w Milanie to dlaczego dla gorszego, starszego Kaki robi się wyjątek?

Kaka' nam nie zarobi wielkich pieniędzy. Nawet na r&b forum (wiem nie jest to najlepszy przykład, ale jednak) gdzie jeszcze rok temu 99% procent było za jego transferem teraz lwia część jest przeciwna. Kibice nie są tępi i patrzą poza Mediolan. Kaka' w tym momencie jest nikim. Przypominam - Carlo będący pewnie jego największym entuzjastą nawet nie daje mu poważnej szansy w Madrycie. To coś znaczy. Owszem znajdzie się paru idiotów, którzy wierzą w niego, ale nic poza tym.

Wiele się mówi o planie Milanu, ale to jest jedyny prawdziwy (znalezionie na r&b forum):
milan is so predictable

every window-
1. genoa player signed
2. a cf is signed
3. kaka is pursued last week of window

EVERY transfer window
Po tym co ostatnio wyprawia Galliani jestem przekonany, że 5 mln to minimalna pensja jaką Kaką dostanie. Tak czy siak - danie minimum 5 mln pensji 31 letniemu graczowi, który od 4 lat w Realu gra piach a wcześniej w Milanie 2 ostatnie lata nie były ciekawe oraz z ciągłymi problemami z kontuzjami to jest kpina. Takie rzeczy tylko w Milanie.

Wróć do „Włochy”