Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: DjJuve » 21 cze 2005, 11:58

*_For_zaza_Milan_* pisze: Jak bedzie to napisz Dj Juve zadam Ci tylko jedno pytanie na temat gry Cassano w tym sezonie. Jak latasz po innych forum pisza o nim to chyba wiesz jak grał zawodnik.
Oczywiscie bardzo chetnie odpowiem ale nie wiem czy zdazysz zadac pytanie (przypominam Pippen co obicales "Każdy kolejny koemnnarz nie na temat to WP"). Jak wczesiej napisalem mialek okaazje zobaczyc gre Antonio na zywo 8)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Sorry że wczoraj Ci nie opsiałem znawco talentu z Bari :lol:
Napewno znam lepiej Cassano niz ty. Zadna sztuka wiedziec wiecej o pilce niz "znawca" zaza 8)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Nikt nie poruszyl tego tematu ale moze Cassano bedzie grał po okiem Capello. .... ale w Real :!:
Dobry zart :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo nadal niszpanie twierdzą że Perez chce Włocha :D Także powtorka z Histori :?:
Twierdza tez ze chce Ancelottiego :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Bede tak ujarany jak sie okaze że Capello Emerson znów ucikają tym razem do Madrytu.
No chyba bede musial cie rozczarowac :( Informacje z Wloch mowia ze na czwartek zapowiedziane jest spotkanie agenta pilkarza z Luciano Moggim i wladzami Romy. Tak mi przkro :(

Obrazek
Mercato, settimana calda
Settimana decisiva per il mercato. Entrano nel vivo le operazioni Gilardino-Milan, Cassano-Juve. Verranno sciolte le comproprietŕ.

Wróć do „Wracając Do Meritum”