Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2257
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Enjo » 02 wrz 2013, 14:48

Wilmore pisze:Popełnia błędy (jak każdy obrońca w kijowym bloku), ale drewniany? Facet ma świetną technikę, gra po ziemi to jego jeden z największych atutów, w swoim czasie grywał nawet na boku obrony. Jego słabością jest raczej gra w powietrzu niż aspekty techniczne, a to przecież tytana w powietrzu potrzebuje Milan.
Nie będę udawał znawcy bo Astoriego widziałem kilka razy (ostatni raz w Brazylii) i tam właśnie taki drewniany mi się wydawał, problem z wyprowadzeniem piłki, a i on wcale taki niski nie jest, prawie 190 cm - ale tak jak mówię, nie sądzę aby mógł grać w podstawowym bloku obronnym, a na rezerwowego wydawać taką kasę to bez sensu (czyli zapewne go ściągną bo Łysy już ściągnął kłodę na ławkę za 11 mln).
gilardino11 pisze:Nie wiem czy jest sens wydawać na Astoriego +10 milionów euro...
jw.
AC Milan News ‏@Milanello 7 h
Kakà: "Money has never been a problem for me, and I also proved it again this time."
Już miałem z niego beke jak spadał z 10 mln na 4 i nic nie udało mu się utargować, teraz mam jeszcze większą czytając pierwszą część wypowiedzi :lol:.

Wróć do „Włochy”