Liczyłem na to, że Milan będzie miał więcej do wydania w tym sezonie, ale nie liczyłem do tego Berlusconiego, sądziłem, że spółka osiągnie po prostu większe przychody.
Na Berlusconiego nie liczę, maksimum tego, czego od niego oczekuję, to nie wtrącanie się do tego, kogo Milan ma kupować z własnych pieniędzy (bo jak sam wykłada kasę, to niech kupuje kogo chce).
Nadal nie rozumiesz, dlaczego te kluby mogły wydać pewnie pieniądze, a Milan nie?Warto zobaczyć gdzie znajduje się nasz klub skoro my za otrzymane 60 mln euro kupujemy Pazzo raz De Jonga, a co robi Roma oraz Napoli za podobno gotówkę otrzymaną ze sprzedaży swoich gwiazd.
Myślisz, że sukcesy (a więc coś, co Cię cieszyło) nie mają tu żadnego wpływu?
Ktoś pisał, że liczy na kibiców. Otóż właśnie Baron, lider Curva Sud, stwierdził, że bardzo go cieszy powrót Kaki, a transfer Astoriego uczyni go jeszcze szczęśliwszym. Z jednej strony co do Astoriego się zgadzam, ale to kolejne potwierdzenie plotek, że curva sud nie ma co poważnie traktować, bo są opłacani przez zarząd i nie zrobią nic przeciwko polityce Gallianiego.