Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 02 wrz 2013, 19:06

Przypomniało mi się jeszcze coś o ratach. Jeżeli liczymy, że wydajemy teraz kasę na zobowiązania wobec Barcelony to tak samo dostajemy kasę za Borriello i Hunterlaara, którzy odeszli wtedy co przyszedł Zlatan. Suma ich transferu zwróciła kwotę odstępnego za Szweda tak przy okazji.

Galliani mówi, że okienko zamknięte. Owszem on jest kłamcą, ale nic poważnego już się nie zdarzy, więc sumując nawet po awansie do LM Milan nie miał ani grosza na nowych graczy. Jesteśmy spłukani i to jest fakt. Nasz jedyny transfer gotówkowy po awansie całkowicie zbędny przy okazji został sfinansowany odejściem Boatenga.

Dla Milanu Berlusconiego już nie ma ratunku. Galliani powinien odejść razem z nim. Ostatnio się pogubił okrótnie.

Curva Sud to od dawna przydupasy zarządu dostający darmowego karnety na stadion. Między innymi dlatego nasz zarząd nigdy nie potępił publicznie ich za zachowanie wobec Maldiniego. Zresztą jeszcze niedawno pisałem, że transfer Kaki zamknię im usta. Teraz czekajmy na notkę wychwalającą Berlusconiego. Naprawdę jestem zdumionym jak można być tak ślepym.

To mercato można określić jednym słowem - kpina. Ale przynajmniej dało nam odpowiedź na kilka pytań.

Wróć do „Włochy”