Powie mi kto co ten człowiek ćpie? Czekam jeszcze na oswiadczenie, że tak naprawde on nigdy z Liverpoolu nie chciał odchodzic a całe zamieszanie wynikało z nieporozumienia. Ciekaw jestem tylko reakcji na tego ćwoka trybun na ANfield, bo przyznam, że sam nie wiem jak te dzieciaki do tego podchodzą. Wiem, ze jeszcze kilka lat temu w sytuacji nawet nieproporcjonalnej były palone koszulki Gerrarda przez same tylko spekulacje medialne i niejednoznaczna postawe managera. Teraz juz to przywityanie na jakimś sparingu czy treningu w wakacje było niepokojace. Dudek kiedyś dobrze powiedział, ze za jego czasów taki gość nie miałby zycia na Anfield bo, jak dodał Twarowski Andrzej Liverpoolowi tego co zrobił Suarek się po prostu nie robi. Mądrzy ludzie."I made the decision to stay at Liverpool some weeks ago and I want to stay and work for the team from now on".
"I will go back to Liverpool to play and I hope to be the same player the fans can trust"
Luis Suarez
Z transferów jestem mega zadowolony. Dwie sprawy tylko, tak czarnego Liverpoolu jak teraz juz dawno nie było i przypomina mi to eksperymenty Houliera ale nawet wtedy chyba az tak czarno nie było, Sturridge przełamuje klatwe ciemnoskórych napadziorow którzy nigdy na Anfield nie potrafili się w pełni odnaleźc i mam nadzieje, że ktos z dwójki Sakho, Illiori potrafi grac tez na DM bo na fizycznie grających ofensywnych rywala nieopisana inteligencja Gerrarda i Lucasa to moze byc jednak za mało i jakis tur do poustawiania co bardziej krewkich przeciwników w środku by sie przydał.
Wypozyczenie Mosesa na plus bo niewiele ryzykujemy, Sterling i Ibe i Wisdom (same murzyniatka hehe) to powinno byc idealne uzupełnienie składu.
Najlepsze lato od lat. Mam nadzieje, że MASZYNA szybka sie nie zatrzyma!