Re: Arsenal FC (zbiorczy)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: MGiggs » 03 wrz 2013, 20:33

Może własnie dlatego strzela bo nie graliście z topem? Nie kontruje swoich argumentów,napisałem że słabo grał z najlepszymi , z MU na OT był żenujący z City/Chelsea nic nie strzelił.Dobry napastnik strzela ze wszystkimi i coś drużynie daje.Porownać go z takim Rvp czy Benteke ?

Wybacz ale nie będę zaliczał Spursów do topu, Francuz ma sezon prawdy dla siebie.Prawda jest taka że z klubami z podium wyglądał słabiutko i strzelał słabszym klubą.Wychodzi na to że z Top 6 strzelił jedynie w ubiegłym sezonie z Kogutami.

Jeśli więc zaliczyć kogutów do top drużyn strzelił z Bayernem i Totkami- w porównaniu do RVP brzmi jak niesmaczny żart. Pomyliłem się gdzieś pisząc że trafia w większości ze średniakami?

Bądzmy poważni rok temu tutaj czytałem że RVP jest za stary może się połamać i najlepsze ma za sobą a francuz z Poldim go zastąpią.Więcej chłodnej analizy.Giroud to napastnik dobry na ławke dla takiego klubu jak Wasz.Pisałeś coś o Gomezie.Własnie Wam brakuje takiego lisa pola karnego.On strzelał ze wszystkimi i z nim byście dużo więcej ugrali niż Francuzem. Nie po to chcieliście Igłe Suareza by oglądali Waszą 12 z ławki.

Wróć do „Anglia”