Odra Wodzisław (zbiorczy)

Awatar użytkownika
As3
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: As3 » 21 cze 2005, 19:31

No no zanosi sie na spore zmiany w Wodzisławiu.Trenera juz zmieniono :D i bardzo sie z tego ciesze a oto co napisano na oficjalnej stronie Odry:

Na wczorajszym posiedzeniu zarządu podjęto decyzję o nie przedłużaniu umowy z trenerem Franciszkiem Smudą. Do współpracy został zaproszony Waldemar Fornalik który zaproszenie przyjął i od nowego sezonu będzie I trenerem Odry.

Na listę transferową trafiło 11 nazwisk: M.Adaszek, M.Bednarek, M.Kubisz, J.Oamen, M. Malinowski, P.Pałkus, M.Sikora, S.Szary, T.Szewczuk, J.Wieczorek i J.Ziarkowski. Z klubu odejda też napewno G.Popow i W.Sabela. Czynione są starania o pozyskanie na stałe M.Stasiaka i P.Rockiego. Podjęto już poszukiwania nowych zawodników, a szczególnie bramkarza, lewego obrońcę i klasowego napastnika.

Piłkarze Odry spotkają się na pierwszym treningu w poniedziałek, 27 czerwca.

Szkoda ze na liscie tranferowej znajduje sie S.Szary bo lubiłem tego obroncy.Zostawiłbym jeszcze z tej listy J.Ziarkowskiego bo moze sie przebudzi no i M.Kubisz a reszta niech se idzie gdzie chce :D
Mam nadzieje ze Rocky z nami zostanie bo jak odejdzie to bedzie klapa :cry: Ciekwawe co nam Socha za tranfery szykuje.Fornalik wydaje sie byc dobrym trenerem.Wyniusł juz spore doswiadczenie z Górnika i powinien w Wodzisławiu sobie dobrze poradzic.Ja jednak juz steskiniłem sie za Richardem Wieczorkiem jednak co by nie było w Wodzisławiu odwalał kupe dobrej roboty :)

Wróć do „Polska”