Re: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Post autor: MGiggs » 11 wrz 2013, 15:43

Dla mnie najlepszą Anglią była ta z 96 roku która grała wyspiarską piłke w najlepszym wydaniu. Znakomite skrzydła, twarda wyspiarska obrona, kapitalny
Alan Shearerer z Sheringhamem, w pomocy wszędobylski Gazza. Niestety od tamtej pory z roku na rok jest coraz gorzej. Nigdy nie budowano ekipy na Scholesie który grywal i na lewej pomocy bo Gerard z Lampsem mieli pewne pole gry. Za Carricka grał Barry :lol: . Szło by spora rozprawke o tym napisać.Nigdy nie rozumiałem jak można zestawiać Gi L w 1 składzie obok siebie, na papierze bajka na boisku nawet Algeria prezentowała się lepiej. Zamiast oprzeć kadre na Scholsie i Carricku(fenomenalna wspołpraca w MU) to wrzucano tam Gerrarda z Lampsem którzy w dziedzinie rozgrywnia byli 10 lat świetlnych za Rudym.

Szkoda obecnie patrzyć na mecze Anglii- Milner Barry Gerrard Lampard :roll: - Ci 2 ostatni w dobrze ułozonych ekipach dają wie dzieki strzałowi woli walki ale nigdy nie byli rozgrywajacymi.Czy jest nowe pokolenie w Anglii grające ładną piłke? Jest bo Taki Jack czy Barkley prezentują się zacnie a ten 2 może być prawdziwym objawieniem tego sezonu. Boje się tylko o logike trenerów- Manciene który jest obroncą grywał w kadrze u21 na środku pomocy, tak samo Lowe na ostatnim mundialu u 21. Wieć mnie nie zdziwi jesli Barkley nie będzie grał a 1 skrzypce zagra Henderson. Piłkarze są tylko musi być trener który będzie chciał zmienić styl gry i będzie grał taki Redmond a nie Milner.

Wróć do „Anglia”