Re: Wszystko o Pro Evolution Soccer

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Wszystko o Pro Evolution Soccer

Post autor: bartbuks » 12 wrz 2013, 21:48

Grając z kompem zauważyłem, że:

- boczni obrońcy często wycofują piłki do środkowych i wtedy łatwo przechwycić i strzelić.
- bramkarze jakoś mnie nie zachwycają, gdyż do zbyt długich prostopadłych raczej nie wychodzą, czekają w "piątce" na obrońcę, aż dobiegnie i rozegra.
- idiotyczne karne. Akcja, strzał, rzucam się do bloku obrońcą, napastnik strzela w trybuny, potem wpadamy na siebie i co? Faul!
- irytuje mnie, gdy np dwóch zawodników zderza się, tracą piłkę, a znajdujący się w sąsiedztwie piłkarze tak jakby nie byli nią zainteresowani...

Gdy napastnik/skrzydłowy dostaje prostopadłą, to nagle obrońca go dojeżdża na dwóch, trzech metrach i klops. Trochę to irytujące, że mając przewagę i będąc czasami na prędkości, nagle wszystko nienaturalnie zostaje zniweczone.

Wydaje mi się, że czasami gole zdobywa się zbyt łatwo. Może to tylko moje odczucia, bo PES towarzyszy mi od 4 części, więc bardzo dużo zostało we krwi.

Np taki oto gol, który zdobyłem w sumie przez głupotę. Straciłem piłkę, chciałem po prostu na pałę ją wrzucić i tyle... (wybaczcie jakość, ale nagrywane mikrofalówką).

BTW, pytanie do tych co grali w demo, które wyciekło niedawno. Nie wydaje się Wam, że tak jakby mielibyśmy do czynie z kompletnie innymi grami?!

Wróć do „Hyde Park”