Re: LM: Grupa D (Bayern,CSKA,City,Pilzno)

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

Re: LM: Grupa D (Bayern,CSKA,City,Pilzno)

Post autor: ryba_82 » 13 wrz 2013, 17:24

Ebi pisze:Wiadomo. ikt nikogo nie lekceważy. Zdarza się, że ci kelnerzy urywają punkty albo nawet wygrywają z faworytami, ale w 95 procentach odbywa się to bez konsekwencji (wyjątkiem jest np. Basel, które wyeliminowało MU - jeszcze jakieś pewno można wygrzebać. Przeważnie jednak nawet takie BATE ogrywa Bayern a kończy się i tak, że ogórek odpada a faworyt dochodzi daleko). Wyczekuję gry City. Wreszcie nie dostali grupy śmierci (dwa lata temu Bayern, Napoli, Villareal, rok temu BVB, Real, Ajax) tylko rywali do ogrania bez problemu. Jeśli teraz nie wyjdą, to kiedy?
Ebi,ale ja nie twierdzę iż City czy Bayern nie wyjdzie z tej grupy.Wydaje mi się tylko iż CSKA jest w stanie postraszyć zarówno MCFC jak i Bawarczyków i imo w tej grupie jakieś emocje będą.Według mnie to nie będzie na zasadzie iż Ruscy i Pilzno przegrają wszystkie swoje mecze z faworytami grupy.
Co do City to do trzech razy sztuka :) choć w cuglach raczej awansu sobie nie zapewnimy.

We wtorek na pewno nie zagra David Silva.Zastąpi go zapewne Nasri,chyba,że Pelle zaskoczy i postawi na JoJo,który ponoć jest już gotowy do gry.

20.40 Bayern - CSKA CANAL+ HD(Żelisław Żyżyński, Wojciech Jagoda)
20.40 Viktoria Pilzno - Manchester City CANAL+ Family HD(Bartosz Gleń, Rafał Nahorny)

EDIT:
Jest i ankieta.Wstyd się przyznać,ale do tej pory nie miałem pojęcia iż mogę ją sam wstawić :oops:

Wróć do „Puchary Europejskie”