Re: Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Derby D'Italia - Bój o Italie !

Post autor: (L)oczkerson » 14 wrz 2013, 20:14

No i ten kluczowy odbior i asysta. Icardi wyrasta na kata Juventusu. Moze wyrosnie drugi Julio Ricardo Cruz.
Pierwsze o czym pomyślałem :lol:
Chiellini dał sobie odebrać piłkę jak junior. Normalnie Bonucci z pierwszego sezonu stanął mi przed oczami. Na szczęście jest Vidal z jego niesamowitym wykończeniem. Kolejna bramka, gdzie pokazuje iście snajperskie umiejętności. No i ładnie władował się tam Asamoah. Może i jest w tych dryblingach przewidywalny, ale jak widać nie zawsze rywalowi udaje się powstrzymać tak szturmującego Kwadwo. Ładną zmianę też dał Isla. Jeśli będzie tak grał częściej to Lichi wreszcie będzie miał konkurencje. Zawiódł mnie w drugiej połowie atak. Też wyprowadzenie akcji od pewnego momentu było zdecydowanie zbyt schematyczne. Kolejne prostopadłe podania na ścianę nie przynosiły nijak efektu. Trzeba było więcej grać kombinacyjnie, krótką z Pogbą i Vidalem. Swoją drogą Pogba dziś parę razy pokazał doskonałą technikę. Naprawdę chłopak jest niezawodny.
No i jak wszyscy muszę przyznać, że to sprawiedliwy wynik. Inter imponował determinację, przygotowaniem kondycyjnym. Mazzari robił fajne zmiany. Odważne, wprowadzając młodych. Do tego znów zaimponował Alvarez. Sporo pozytywów możecie po tym meczu podkreślić.

Wróć do „Włochy”