Re: Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 984
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Re: Derby D'Italia - Bój o Italie !

Post autor: wloski » 14 wrz 2013, 20:36

Przyszła przerwa na reprezentację i lipę zagraliśmy, zagrali tylko dobrze Ci, którzy siedzieli w Turynie :lol: ..czyli Tevez, bo Barzagli się leczył i w sumie zagrał słabo w I połowie, a w II o wiele lepiej. Myślę, że gra Interu wcale nie napawa optymizmem i ten remis przykrywa jak kiepsko zagrali. Zero klarownych sytuacji oraz zagrożeń ze strony ataku. Co z tego, że oddaliście strzały, które przecież ja bym obronił. Strata bramki to wina forsowania piłki przez Chielliniego, a nie jakieś mega gry. Wiele pracy przed Mazzarim. My zagraliśmy słabo i myślę, że kolejne spotkania pokażą to.

Druga sprawa, że niby mamy szeroką ławkę, ale popatrzcie jak biliśmy w ten mur, to pomyśleliście, kto mógłby wejść do ataku, żeby zmienić sytuację? Isla? Seba? Fabio? Llorente? Hehe...

Trzecia Pirlo od kwietnia-maja gra gównożerie i czekam na powrót Marchisio, który mam nadzieje przesunie Pogbe do środka, a Andrea siądzie na 2-3 spotkania. To jest nie do pomyślenia ile strat wynikało z jego zabawy.

Bagg wcale tutaj nie widzę napinki, widziałem pierwsze spotkanie sezonu i trzecie. Inter nie zachwyca.

Wróć do „Włochy”