Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:15

Bo co da drużynie to że się chłopak zrzeka pensji na czas kontuzji :?: Ja krytykuje ten transfer ze względu na to co się w tym klubie dzieje. Tyle lat mu kibicuje ale pałka się przegła. Nie można pozostować obojętnym na to jak się ten Milan zmienia. Nie mam nic osobiście do KAki, wiele dał temu klubowi, dał zarobić wielkie pieniądze 4 lata temu, ale powrót jego w tym momencie był całkowicie zbędny. Może to wyglądać że nie którzy z nas jedziemy po zawodnikach ale tak naprawdę chodzi o ruchy kadrowe jakich dokonuje zarząd, jaką drogę obiera, czy w ogóle jest jakiś pomysł na przyszłość klubu czy zwyczajna wegetacja. JAko najbardziej utytułowany klub we Włoszech ciężko się patrzy na to co się dzieje w MEdiolanie, dodatkowo mamiąc nas kibiców w wywiadach jak to jest zajebiście, to chyba najbardziej boli, oderwane od rzeczywistości wypowiedzi trenera i klubu które mają mało wspólnego z realiami tego co się wokół nich dzieje. Nie jest ok, nie jesteśmy ultra konkurencyjni, byli na rynku obrońcy lepsi od naszego duetu, nie mamy skompletowanej kadry na walkę na 3 frontach no chyba że liczbowo, Kaka to nie jest piłkarz który odmieni tą drużynę w tym sezonie... Mogę wymieniać dalej, warto coś zmienić w przygotowaniach bo jak wypada 7-8 piłkarzy w kilka dni to jest skandal a o tym jest cisza, nagle łysy ucichł, do meczu w Torino mówił dużo pompując balonik pod Kake, balonik pękł łysego nie ma. Zachowuje się jak typowy polityk, Silvio udzielił mu skutecznych porad...

Wróć do „Włochy”