Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 18 wrz 2013, 14:21

Własnie zobaczyłem skróty ze spotkań i zapomnial napisaćo Rio- pare blędów mu się ostatnio przytrafia, takich w jego stylu gdzie przyśnie lub zlekceważy akcje.O niego mam jednak pewność że sie ogarnie. Najśmieszniejsze jest to że tylko 2 obronców nie zagrało w tym sezonie- Buttner i ...Evans :lol: . Dziwne nie dziwne ale Moyes jednak chce pary Vida-Rio bo ta gwarantuje najlepszą gre w defensywie. Mysle jednak że Evans już wejdzie do gry od meczu w Doniecku bo Rio nie jest na granie co 3 dni.Cieszy jednak forma serba .

Fellaini jak na debiut od 1 minuty w MU i debiut w LM zagrał bardzo fajnie- oczywiście była trema pare niecelnych podań ale gurował fizycznie nad rywalami. Zgranie jak na 1 mecz było bardzo dobre, teraz tylko trzeba czekać na kolejne mecze i coraz lepsze zgranie Afro.Cholernie mi się podoba u niego zgarnianie górnych piłek głową w środkowej strefie no i siła fizyczna- może przepłacony ale bardzo ciekawy transfer, od dawien dawna rywale się od nas nie odbijali w środku pola.

Kagawa zagrał 1 mecz w sezonie. Dla mnie jemu zawsze czegoś brakuje- albo zle przyjmie albo poda albo fizycznie zostanie zniszczony- szczególnie w 2 połowie miał mase strat. Niestety na jego pozycji gra Roo który wygląda fizycznie najlepiej od lat i wczoraj zagrał genialnie.

Wiarygodne zródła podaja ze Juve chce Ando w zimie :shock: :shock: :shock: - czas najwyższy- Ando Aut Ander in :wink:

Wróć do „Anglia”