Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 22 wrz 2013, 21:45

Niby Napoli nie dominuje jak w pierwszych 5 minutach kiedy mięli już 4 okazje na bramkę z czego jedną wykorzystali. Niby ogarnęli się trochę, ale godnych okazji do zdobycia bramek nie ma więc nie wydaje mi się, żeby Napoli straciło to prowadzenie tym bardziej, że Balotelli najprawdopodobniej dołączy do klubu kontuzjowanych i kto za niego :?: Już w środę gramy z Bologną na wyjeździe z którą przeważnie mamy kłopoty i nie będzie kogo wystawić.

Obrona jest fatalna. Załóżmy wypada Mexes na m-c i jest jeszcze gorsza. Nie wyobrażam sobie tego.

Birsa już Celticiem nie grał źle.
mete pisze:Ja to widze zupełnie inaczej. W 4-3-3 jako zespół broniliśmy się lepiej. Boczni napastnicy wspierali skrzydła a środkowi pomocnicy zagęszczali środek. Wystarczy spojrzeć na to jakie wyniki notowaliśmy na wiosnę i ile traciliśmy bramek a jak wygląda to po przejściu na 4312.
Tylko, że jednym z bocznych napastników był ES która niesamowicie pomagał w defensywie. Trudno oczekiwać czegoś takiego od 3 z której moglibyśmy dzisiaj korzystać. Forma na wiosnę też była zupełnie inna więc trudno cokolwiek porównywać. Inna sprawa, że było też mnie kontuzji i spinaliśmy się o LM. Całkiem 2 inne sytuacje.

Nie zdziwię się gdy jak pojedziemy do Sassulo któremu Inter wlepił 7 i zremisujemy. Tą ekipę stać na tyle co nas zarząd czyli na nic.
mete pisze:Powiedzmy sobie szczerze - na tle tego Milanu naprawdę nie jest trudno zagrać nieźle.
To swoją drogą :wink: Jednak jak mamy wyróżniać zawodników to dzisiaj wielu nie gra lepiej niż Birsa.
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2013, 21:51 przez Slim91, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Włochy”