Znudzi mu się jak się ktoś po niego zgłosi. Tyle, że nikogo takiego nie ma na widoku, i bardzo dobrze. Mario ma okazję dorosnąć. Nic tak nie buduje charakteru jak ciężkie doświadczenia życiowe. Gra z Muntarim, Birsą, Zapatą i resztą tej bandy niewątpliwie takim doświadczeniem jest. Napoli mnie rozczarowało. Początek mieli taki, że hej, bramka w 5 minucie było 3 genialną okazją. Myślałem, że siłą rozpędu rozbiją rywala, a oni cofnęli się i potem już nie byli za bardzo w stanie odzyskać inicjatywy. Milan natomiast siłą woli pchał tą piłkę do Balotelliego i mogli ten mecz spokojnie zremisować. Balotelli dziś włożył dwa razy więcej pracy w mecz niż zwykle i jak na złość nic mu nie wychodziło. Za każdym razem prawie, nieomal doskonale i za każdym razem bez efektu. Całe szczęście, że w końcu mu wpadło, jeszcze by się zraził do takiego zapierdalania przez cały mecz jakie dziś pokazał.Piekna bramka Mario. Az strach pomyslec jak jeszcze bardziej przecietnie moglby wygladac Milan bez niego. Ciekawe tylko czy niedlugo nie znudzi mu sie gra w tak slabym Milanie.
Milan chyba znów rozpocznie sezon od 8 czy tam 9 kolejki. Tyle, że tym razem poza zasięgiem może być już nie jeden czy dwa zespoły, a pięć.
Po meczu już bez koszulki zaczął do kogoś startować. Wcześniej miał pretensję do sędziego, że nie odgwizdał, faulu gdzie w ostatniej minucie Behrami go sprowadził do parteru. Mój brat się zlewał, że będzie się lał z sędzią na gołe klaty. Może faktycznie tak to się skończyłoBalo dostal czerwona kartke ? Bo na Whoscored jest, ze tak. Moze po meczu powiedzial cos do sedziego ?