Chlopaczek pisze:Nie zrozumiales.Chodzilo mi o to ze gdybyscie spadli w 1912 roku za zajecie ostatniego miejsca to byc moze juz by was dzisiaj nie bylo bo dla wielu zespolow spadek w tamtych czasach oznaczal bankructwo i zwiniecie interesu.Teraz jak wam nawet udowodnia stosowanie dopingu to i tak ujdzie to Juve plazem.Pogroza palcem i tyle.Tytuly zachowacie a o degradacji nie moze byc mowy.Zreszta co to za liga bez Juve?kebab88 pisze:Zgadza się, sprawa się toczy i jest ona hambiąca dla takiego klubu jak JuveChlopaczek pisze:
Gdyby nie zakulisowe dzialania waszych dzialaczy tez byscie spadli (bo za zajecie ostatniego miejsca sie spada prawda) a moze juz by was dzisiaj nie bylo.
Milan spadl a raczej zostal zdegradowany wspolnie z Lazio za czarny totek w ktorym bralo udzial pol ligi.Potem powrocil ale byl za slaby znowu spadl i znowu powrocil i juz zostal.To tak dla scislosci.
A co do oszustw to na tematu "Juve i przekrety" mozemy dluzej pogadac.
Jak cos to 3563404.Zreszta o czym tutaj gadac jak toczy sie przeciw wam sprawa w sadzie.Nie powinno takie coś się zdarzyć w takim klubie, ale "Bianconeri" bynajmniej nigdy nie brali udziału w czarnym totku
Fakt, że zdrowie jest najważniejsze, alenie wszyscy są winni, niektórzy poprostu wkopani. Jednak nie odwołuj się tak do zeszłego sezonu, jak prawie zawsze to robiłeś, bo to już jest historia, a walka o Mistrzostwo Włoch dopiero się zacznie
A co do tego, że Juve by niby już nie istniało to gróba przesada, bo najwyższą karą jaką mogą dostać jest degradacja do Serie B, a być może skończy się na karze finansowej
![]()
Skad mozesz wiedziec ze nie brali udzialu w czarnym totku?Moze brali ale robili to sprytniej niz Milan i Lazio?![]()
Mialem sie nie udzielac ale nie chcialem zostawic tych niescislosci kiedy zobaczylem ze zle zrozumiales moja wypowiedz.
Sprawe ortografii pomine bo znowu ktos powie ze sie czepiam
być może i źle zrozumiałem, ale fakt jest taki, że liga bez Juve, Milanu, Interu, Romy czy też Lazio to nie to samo